zondag 11 november 2012

Pembiakan merpati lumba terbaik dengan teknik-teknik baru


Merpati lumba terbaik dari Belgium.

Pusat pembiakan burung merpati

permanian beradas untuk merpati

bank sperma untuk merpati


http://www.artificial-pigeon.com

http://wn.com/racingpigeons_harry_geurts

Jika anda mempunyai soalan mengenai kesuburan merpati anda, meminta pertolongan dan klik di sini.

http://wn.com/spermbank_for_racingpigeons

http://wn.com/harrygeurts9?orderby=relevance&upload_time=all_time


http://www.facebook.com/pages/International-Racingpigeons/157217891068983

Kami menggunakan merpati lumba terbaik untuk permanian beradas.

Jika anda mahu tahu lebih lanjut mengenai permanian beradas, sila pergi ke:http://www.artificial-pigeon.com

Anda juga tidak boleh menelefon kami: + 32 478 459853


Satu keadaan yang baik adalah perlu untuk kesuburan terbaik dan lulus genetik pada


ia adalah mustahil untuk menghamilkan 20/25 ayam dengan sperma satu zakar


Tahap pengeluaran air mani daripada lelaki boleh menjadi sangat baik dan tinggi jika

anda memberi ini merpati kualiti tinggi sifat HHG campuran proteinDari satu sperma koleksi kita boleh membuat 20/25 straw sperma untuk permanian beradas.satu keadaan yang sangat baik wanita adalah penting untuk mempunyai telur yang baik, kesuburan dan generasi muda.COLUMBA LIVIA


Baca artikel ini dan mengetahui lebih lanjut mengenai kaedah yang cantik baru antarabangsa

pembiakan merpati dengan juara yang hebat.

Lihat filem permanian beradas daripada merpati lumba

                                                                         FILM               
CONTACT
Harry Geurts
Box 2707
6201 JA Maastricht Nl.

Phone + 32 478 459853

E-mail: harrygeurts@hotmail.be


Laman Web: http://www.artificial-pigeon.com

MAKLUMAT LANJUT TENTANG BUATAN tertunjuk dan sperma
 BANK.
 Permanian beradas RACING-merpati,
PEMBEKUAN sperma PIGEON,
UJIAN KESUBURAN ON merpati.
KEISTIMEWAAN: tertunjuk BUATAN, bank sperma TEKNIK PENGERAMAN'S UNTUK merpati
                   
Pengenalan.                                  
Atas dasar pengalaman bertahun-tahun dalam bidang buatan mengambil sperma daripada burung, Harry Geurts telah kini maju teknik di Belgium untuk melakukan perkara yang sama dengan burung merpati. Selepas beberapa tahun kajian, produk ini adalah bersedia untuk dimasukkan ke dalam amalan. Ini boleh bermakna satu kejayaan besar bagi lumba merpati dan bahawa atas sebab-sebab berikut:
Ujian sebelum anda zakar-merpati (merpati lelaki) pada sperma yang baik. Anda kemudiannya akan tahu dengan baik terlebih dahulu jika anda boleh menggunakan merpati lelaki dalam soalan untuk baka asli. Jumlah sperma menunjukkan jika ia adalah sesuai untuk pembiakan ayam merpati.
Kualiti sperma boleh diuji juga, supaya anda akan mendapat gambaran dalam kesuburan. Kami akan menunjukkan kepada anda pergerakan dan kualiti sperma merpati pada monitor.
Ujian merpati lelaki muda sebelum meletakkan mereka ke dalam bakul. Anda sering boleh memberitahu oleh kualiti sperma jika burung anda berada dalam keadaan atas atau tidak.
DEEP PEMBEKUAN / PIGEON sperma BANK
Pengambilan pencegahan dan - 198 ° pembekuan mendalam sperma harus dijalankan sebelum meletakkan merpati terbaik anda ke dalam bakul. Ini kes dalam kehilangan burung anda untuk apa jua alasan. Anda boleh kemudian sentiasa meneruskan pembiakan dengan sperma mendalam beku merpati anda. Sperma beku yang mendalam mempunyai hayat yang tidak terhad. Oleh itu, anda sebenarnya mempunyai insurans hayat yang baik untuk anda Pedigree.


Lihat filem permanian beradas daripada merpati lumba

                                                                            FILM

Lihat filem permanian beradas daripada merpati lum                                        

Permanian beradas merpati PEREMPUAN
Sperma yang dikumpul boleh dibahagikan kepada beberapa bahagian, yang dalam giliran mereka boleh tiruan disenyawakan ke merpati wanita. Bilangan merpati wanita yang boleh disenyawakan pada setiap pengambilan sperma, bergantung kepada kualiti sperma, yang boleh digambarkan dari yang sangat buruk untuk hebat. Dalam kes pengeluaran sperma yang minimum, ia akan digunakan untuk 1 merpati wanita, meningkatkan, dalam hal kualiti yang hebat, sehingga sepuluh merpati wanita.
Ini akan membolehkan anda untuk membina Terdiri perlindungan Merpati merpati top-rated, tanpa merosakkan merpati lelaki terbaik anda. Dengan sperma tiruan mengambil daripada merpati top-rated lelaki anda, mereka akan melakukan perkhidmatan sebagai penternak selama bertahun-tahun lagi.
Bank sperma.

lihat filem bank sperma untuk perlumbaan merpati

                                                                           FILM
Ia akan terdiri daripada pelbagai besar top-rated merpati lelaki, dari mana anda boleh memilih daripada merpati atas kelas sebenar. Malah jika anda mempunyai merpati atas kelas dalam perlindungan Merpati anda, ia pasti akan menjadi layak untuk membuat penggunaan bank sperma. Malah merpati wanita terbaik akan dihubungkan dengan bank sperma, supaya anda boleh memilih dari semua jenis merpati top-rated dan boleh mengarang pasangan kelas atas dalam cara yang agak mudah dan mewah.
Anda juga boleh mempunyai merpati anda sendiri perempuan berharga yang disenyawakan oleh sperma yang disediakan oleh bank sperma untuk merealisasikan bangsa sendiri anda. MEMPUNYAI merpati sperma top-rated LELAKI ANDA 'dibekukan SEKARANG, AKAN A JAMINAN UNTUK PEMBIAK top-rated PIGEON ANDA DI MASA HADAPAN.
Gene BANK
Di samping semua ini, ada kemungkinan untuk memulakan sebuah bank gen. Ciri-ciri genetik merpati setiap akan disimpan di dalamnya, supaya, sebagai masa berlalu, ia akan membolehkan kami untuk mendapatkan pemahaman yang baik pembiakan garis sempurna. Semua ini direalisasikan melalui pengesahan DNA, pada masa yang sama juga untuk tujuan mencegah penipuan dan kecurian.
TEKNIK
Techique urut kami untuk merpati sepenuhnya berdasarkan tindakan semulajadi. Teknik-teknik ini adalah tidak merbahaya dan imun kepada tekanan untuk merpati kedua-dua lelaki dan perempuan, sebagai hasil daripada bertahun-tahun kajian. Cerita bahawa "merpati muda yang dilahirkan Permanian Beradas tidak akan subur", boleh diturunkan ke alam mewah, kerana bukti konklusif yang berlawanan telah disediakan lebih kemudian sekali.

lihat filem bank sperma untuk perlumbaan merpati

                                                                            FILM


Bank sperma. (Pembekuan mendalam sperma merpati)
Sekarang bahawa ada kemungkinan untuk memelihara sperma top-rated merpati lelaki, atau untuk membekukan ia, ini akan memberi anda peluang untuk mempunyai sperma yang diambil sebelum menjual merpati anda, dan untuk mengekalkan ia untuk tujuan apa (contohnya jualan atau pembiakan) .
Anda kemudiannya boleh menggunakan ia untuk anda sendiri atau untuk pihak ketiga untuk menghamilkan merpati wanita atau untuk menjual pada harga yang anda menetapkan pada asas baka penderma, pada bila-bila masa anda memerlukan.
Nota: Tidak semua sperma merpati adalah sesuai untuk pembekuan. Setiap merpati lelaki hanya akan sebelum ini diuji untuk melihat jika sperma yang boleh disimpan dalam kualiti yang baik. Jika ini tidak begitu, maka anda akan sentiasa mempunyai kemungkinan untuk bekerja dengan sperma segar burung ini.
Inseminating merpati wanita.
Lima hingga enam merpati wanita boleh disenyawakan dengan kualiti sperma yang baik dan kelantangan (kira-kira 10 liter mikro tulen). Burung merpati wanita, bagaimanapun, perlu sebelum diuji pada keadaan dan kesihatan. Selepas digandingkan kepada takungan separuh penuh selama kira-kira 3 hari, mereka akan disenyawakan, yang mana, jika perlu, akan berulang pada hari-hari 5 dan 7. Jika anda memerlukan maklumat lebih lanjut mengenai perkara ini, anda alway boleh hubungi kami. (089 Belgium 714909/fax 089 731834)
DALAM AM.
PEPERIKSAAN KESUBURAN.
Kuantiti dan kualiti sperma merpati boleh ditentukan berdasarkan pemeriksaan mikroskopik. Nilai-nilai yang diukur adalah tegas untuk kesuburan merpati seorang. Suatu perakuan mereka boleh dihantar pada jualan kemungkinan merpati. Kaedah ini juga boleh digunakan untuk merpati lelaki (zakar-merpati) yang tidak lagi subur. Lagipun, teknik kami membolehkan kami, dalam kes merpati lelaki subur didakwa, untuk mengumpul kuantiti normal sperma anyway. Ramai merpati lelaki tua yang tidak lagi mempunyai kekuatan mereka sendiri pancut secara semula jadi, tetapi mereka masih tidak menghasilkan sperma. Kami merangsang ini merpati lelaki dengan cara yang semulajadi melalui teknik urutan kami datang kepada ejakulasi sperma. Hipotesis bahawa banyak LAMA merpati LELAKI tidak lagi akan menjadi subur, akan pasti tidak memegang lagi dalam kes ini! Anda mempunyai lebih menguji seperti burung sebelum menulis pasti ia dimatikan. Banyak penyelidikan dan ujian telah membuktikan bahawa merpati lelaki dalam usia 12 tahun dan lebih, mampu untuk menyediakan anak-anak. Ini, bagaimanapun, berdasarkan teknik Permanian Beradas seperti yang dinyatakan di atas.


lihat filem bank sperma untuk perlumbaan merpati

                                                           FILM                                                
KELEBIHAN permanian beradas
Ia juga agak mustahil untuk mendapatkan keturunan dari merpati berharga lelaki subur.
Garis sangat mudah pembiakan.
Sebilangan besar anak-anak boleh diternak pada tempoh yang sangat singkat tanpa merosakkan merpati pembiakan.
Melalui bank sperma terdapat beberapa pilihan dari top-rated merpati lelaki dan pemenang hadiah pertama dalam semua kategori dan semua julat harga. Anda mengarang mereka sendiri, jika perlu.
Risalah merpati kecil mencapai kelas atas merpati dengan cara yang agak murah.
Pigeon kekal dalam milikan risalah merpati dan boleh membentuk nilai lebihan anyway, oleh yang melibatkan ia sebagai penderma cock-pigeon/sperm.
Sebuah merpati baik masih boleh mengambil bahagian dalam perlumbaan kompetitif, sedangkan ia juga boleh terlibat dalam pembiakan, tanpa mengalami kerosakan sedikit.
Hasilnya satu pengesahan DNA, ada jaminan 100% keturunan, pada masa yang sama membentuk perlindungan terhadap kecurian.
Setelah sperma diambil dari top-rated merpati lelaki dengan cara tiruan 10 kali setahun, cukuplah untuk mendapatkan hasil yang sama seperti dengan pembiakan semulajadi.
Sperma yang mendalam beku merpati kelas atas akan memberi anda kepastian selama bertahun-tahun untuk baka keturunan merpati atas bekas kelas lagi, pada bila-bila masa!
Sekiranya anda masih sebarang soalan sebagai hasil daripada maklumat ini, tidak teragak-agak untuk menghubungi kami tanpa sebarang obligasi atau bayaran.
Permanian beradas RACING merpati dan BURUNG LAIN
MAKLUMAT: Harry GeurtsE_Mail: artificialpigeon@gmail.com                                                                 harrygeurts@hotmail.beLihat te anak-anak muda cantik dilahirkan keluar permanian beradas oleh Harry Geurts Belgium.

    http://www.artificial-pigeon.com

http://wn.com/racingpigeons_harry_geurts

http://wn.com/harrygeurts9?orderby=relevance&upload_time=all_time

http://www.facebook.com/pages/International-Racingpigeons/157217891068983

JIKA ANDA MEMPUNYAI SOALAN, SILA HANTAR MEREKA KEPADA KAMI.

    E-mail


                                 Telefon: + 32 478 45 98 53

Lihat semua filem mengenai lumba merpati dari geurts harry dan klik di sini
                               
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten